SLOVENSKE SREDNJE ŠOLE, namenjen predstavitvi in promociji vseh slovenskih srednjih šol.

KAM na srednjo ŠOLO?

Portal je nastal v sodelovanju z Zvezo srednjih šol in dijaških domov Slovenije.
Namen portala je zagotoviti staršem in devetošolcem vse potrebne informacije, ki so vezane na vprašanje kam na srednjo šolo in kako se vpisati v nadaljnje izobraževanje
Izbira poklica je ena pomembnejših življenjskih prelomnic, zato na portalu združujemo vse potrebne informacije, da bo odločitev staršev in otrok lažja. 

Na portalu je trenutno vključenih že 54 srednjih šol, ki skupaj predstavljajo več kot 239 izobraževalnih programov

INFORMATIVNI DNEVI SO PRED VRATI!
 Že naslednji teden sta na koledarju za vse devetošolce, dva najpomembnejša dneva tega leta, to sta Informativna dneva, ki bosta to leto potekala prilagojeno, odvisno od šole in njihove organizacije.

Zavedamo se, da je to leto iskanje tovrstnih informacij, povezanih z naborom slovenskih srednjih šol ter dijaških domov veliko težje dostopno, kot pretekla leta, zato smo vzpostavili portal Slovenske srednje šole, kjer želimo, tako vam, kot staršem in učencem podati največ koristnih informacij ter predstaviti čim več šol in njihovih programov.

Na vas se obračamo ob zavedanju, da ste tudi vi izredno pomemben kanal pri širjenju tovrstne novice, zato vas naprošamo, če lahko informacijo o portalu podelite med vse učence učencem ter njihove starše, ciljamo pa seveda na učence osmih in devetih razredov, ki se vpisujejo v nadaljnjo izobraževanje v naslednjem letu (ali dveh).

Za delitev informacije se vam že vnaprej lepo zahvaljujemo.
V primeru kakršnegakoli vprašanja pa smo vam z veseljem na voljo na spodaj navedenem kontaktu.

info@slovenskesrednjesole.si
01 300 32 11 

(Skupno 147 obiskov, današnjih obiskov 1)