Skoči na glavno vsebino

CICI ŽUR

V petek, 19.4.2024, se je na igrišču šole v Škofijah, ki ima pod svojim okriljem tudi vrtec, odvijal prijeten dogodek, organiziran z namenom povezovanja, igranja, zdravega tekmovanja in druženja.

Cici žur je srečanje predšolskih otrok, ki so vključeni v vrtce ob šolah.
Dogodek tradicionalno poteka že petnajsto leto zapored. Otroci se skupaj igrajo in povezujejo, tekmujejo v spretnostnih in zabavnih igrah, pri tem pa razvijajo motorične spretnosti, koordinacijo in ravnotežje. Cilj srečanja je predvsem druženje in zabava.

Otroci vrtcev pri osnovnih šolah v Škofijah, Dekanih, Gračišču, Ankaranu, Marezigah, Šmarjah in Sečovljah so se zbrali na vrtčevskem igrišču, kjer nas je pozdravila ravnateljica ga. Eneja Baloh. Nato pa je otroke in vzgojitelje nagovorila in pozdravila še podžupanja Mestne občine Koper ga. Mateja Hrvatin Kozlovič.
Po nagovoru in podanih navodilih smo se odpravili na šolsko igrišče, kjer so se otroci preizkusili v zabavnih športnih igrah. Po gibalnih dejavnostih pa smo se podružili še na vrtčevskem igrišču, se skupaj igrali in sladkali z zdravimi posladki.

Zapisala: Sandra Glavina

(Skupno 38 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost